0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Mentoring program

Mentoring programot indít az NKFI Hivatal innovatív KKV-k részére a Horizont 2020 program KKV eszköz (Accelerator) programjára történő felkészülés segítésére.

A KKV eszköz pályázat keretében a KKV-k az innovatív, prototípus szintjén már létező fejlesztéseikből nemzetközi piacon versenyképes, nagy árbevételt hozó terméket / szolgáltatást hozhatnak létre. A fejlesztéshez 0,5-2,5 millió eurós támogatást, továbbá a piacosításhoz befektetést kaphatnak. A pályázat folyamatos beadású évente négy értékelési határnappal. Az utolsó beadás 2020 októberében lesz.

A mentorálás az alábbiakat foglalja magában:

  • a konkrét projekttel kapcsolatos tanácsadás (a fejlesztés újdonságtartalmának, valós piaci lehetőségeinek, a piacrajutás módjának vizsgálata, IPR és annak védelme, a KKV által biztosítandó csapat alkalmasságának felmérése és a hiányzó kompetenciák beazonosítása, a projekt végrehajtásának tervezése, üzleti számításokkal kapcsolatos tanácsadás, bemutatkozó előadás elkészítése).
  • Pályázat tervezetének átnézése: formai és tartalmi elemek véleményezése, javaslatok megfogalmazása
  • Interjúra való felkészítés: bemutatkozó előadás prezentációja, lehetséges interjú kérdések megbeszélése

A mentorálást külső szakértők végzik, akik tapasztalattal rendelkeznek az EU-s pályázatokkal, valamint az innováció menedzsmenttel és üzletfejlesztéssel kapcsolatban.

A programra történő regisztráció során megadott bemutatkozás alapján kerülnek kiválasztásra az ígéretes vállalkozások. 

További információ a programról: agnes.divinyi@nkfih.gov.hu

A projekt szöveges bemutatása angolul is megadható.

 

19 kérdés található ebben a kérdőívben.